I danas se saniraju posljedice jučerašnjeg nevremena

Nevrijeme koje je juče u poslijepodnevnim časovima zahvatilo našu opštinu rušilo je drveće , skidalo crijepove sa kuća i bez struje ostavilo  velik broj potrošača električne energije.

Jak vjetar je sve nosio ,skidao je crijepove sa krovova ,a sve je trajalo nekih  5 -10 minuta, kazali su naši sugrađani.

Na kući  Dragane Majkić koja živi u ulici  Dušana Silnog polupani su crijepovi, oštećen dimnjak, a velika oštećenja pretrpjela je i kuća Zlatka Gvozdena u Žerajićevoj ulici. Vjetar je ovdje izbio dumu koja se obrušila i probila  plafon na sobi u kojoj ,nasreću ,u tom momentu nije bilo nikoga .U dvorištu ove kuće srušeno je i drvo , ali nije palo na kuću.

Oborenog drveća je bilo i na saobraćajnicama. Vatrogasci su  juče imali tri tehničke intervencije na uklanjanju oborenog drveća,  u gradu  u ulicama Dušana Silnog i Ustaničkoj , te u selu Međeđa.

Tokom cijelog dana juče su otklanjani i kvarovi  na dalekovodnoj i niskonaponskoj elektro-mreži, a taj posao nastavljen je i danas, potvrdili su u Elektrodistribuciji.

U Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove zaprimili su jednu prijavu o šteti od jučerašnjeg nevremena i to na Farmi Gavrilović, komisija za procjenu štete danas će izaći na teren ,kazali su u ovom resoru.