Uspješno održana promocija stvaralaštva Dušanke Kotur Ugrica

U organizaciji „Omladinskog centra na otvorenom“ protekle subote ispred Sportske dvorane upriličena je promocija književnog stvaralaštva naše sugrađanke Dušanke Kotur Ugrica ,koja živi u inostranstvu.

Ova autorka prošle godine izdala je dvije knjige, zbirku priča pod nazivom „Kao melem na ranu“ te roman „Zagonetna soba“.

Obje knjige govore o istinitim događajima , zbirka priča o stvarnim sudbinama ljudi koje je autorka sretala kroz život, dok je roman psihološka drama sa trilerskim zapletom.

O svojim djelima, kao i novim književnim ostvarenjima na kojima radi,  govorila je pred okupljenom publikom, a program je vodio mladi dubički književnik, inače član “Omladinskog centra na otvorenom”, Dalibor Mirosav.

Kazao je ovo ispred “Omladinskog centra na otvorenom”, koji još uvijek djeluje kao neformalna grupa mladih, iako im je registracija u pripremi – Vuk Ristić.

On je istakao da im je bila velika čast i zadovoljsto što su bili u prilici ugostiti našu književnicu gospođu Ugrica koja živi u Švajcarskoj, čija promocija književnog stvaralaštva je naišla na veliki odziv naših sugrađana.

Ristić je podsjetio i da je ovo bila deveta aktivnost “Omladinskog centra na otvorenom” ovog ljeta, a da će njihova završna ljetna aktivnost biti rok koncert koji je planiran za 24.avgust.